Τετάρτη 7 Μαΐου 2008

To whom it may concern

Δύο γραμμές λεωφορείου καλύπτουν τη διαδρομή Άγιος Αντώνιος (σταθμός μετρό) - Αττικό Νοσοκομείο, το 075 και το 892.

Τρία παράπονα θέλω να εκφράσω.

Πρώτα από όλα, είναι απαράδεκτο να κάθεσαι να περιμένεις 20 λεπτά για να έρθει ένα λεωφορείο Ρε παιδιά, το νοσοκομείο εξυπηρετεί, βάλτε πιο συχνά δρομολόγια! Και τη στιγμή που το νοσοκομείο είναι Πανεπιστημιακό, εξυπηρετεί πέρα από ασθενείς και τους συγγενείς τους και τους φοιτητές. Άρα είναι δεδομένο ότι υπάρχει κόσμος που θέλει να το χρησιμοποιήσει. Ειδικά τις ώρες που αρχίζουν και που τελειώνουν τα μαθήματα, έπρεπε τα δρομολόγια να είναι πιο συχνά.

Δεν μπορείς να βάλεις όλη τη μέρα συχνά δρομολόγια; Βάλε το πρωί, από τις οκτώ ως τις εννιά και το μεσημέρι, από τη μία μέχρι τις τρεις. Δε θέλει τρομερές γνώσεις στη συγκοινωνιολογία για να το σκεφτεί αυτό κανείς! Άσε που πέρα από εμάς, η γραμμή εξυπηρετεί και τα ΤΕΙ. Ένα σωρό παιδιά κάθε μέρα τη χρησιμοποιούν!

Και ενώ ο κόσμος είναι πολύς, το 892 είναι πολύ μικρό λεωφορείο, και κόσμος είναι όρθιος κάθε πρωί και κάθε μεσημέρι! Βάλτε ένα άνετο λεωφορείο! Και δε γίνεται να κάνει στάση στον σταθμό του μετρό; Πρέπει να περιμένουμε πόσα λεπτά επειδή έχει κολλήσει στην κίνηση για να κάνει τον κύκλο, ενώ ο σταθμός είναι ακριβώς δίπλα μας;

Το 075, τέλος, είναι κάπως βρώμικο. Χάθηκε ο κόσμος να μπουν πιο καινούρια και καθαρά λεωφορεία; Άσε που η διαδρομή, με την κίνηση που έχει, είναι τεράστια και κάνεις 20 λεπτά και παραπάνω εκεί μέσα!

Αυξάνετε τις τιμές των εισιτηρίων, αλλά οι υπηρεσίες που προσφέρετε είναι χαμηλού επιπέδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: