Δευτέρα 5 Μαΐου 2008

It's a new day!

Τέρμα η Χειρουργική. Από αύριο ξεκινάμε Γυναικολογία, το τελευταίο αντικείμενο της ιατρικής που θα διδαχθούμε. Πώς πέρασαν έξι χρόνια! Απίστευτο!

Είμαι πτώμα. Έχω να φτιάξω μια παρουσίαση Powerpoint, να ανεβάσω ένα post για το Λούφα και Απαλλαγή που είδα την Παρασκευή (τέλειο!) και να γράψω και ένα μεγάλο email... Μάλλον αύριο... Για σήμερα απλά θα πω πως χθες πήγα με τον αδερφό μου στην εφημερία της χειρουργικής κλινικής.

Στα επείγοντα γινόταν ένας χαμός. Πολύς κόσμος είχε έρθει στο Αττικό, με διάφορα προβλήματα.

Είδαμε μια επείγουσα κολονοσκόπηση επειδή μια γιαγιά αιμορραγούσε από το έντερο, μια περίπλοκη υπόθεση, είδαμε έναν χρήστη ναρκωτικών ουσιών που είχε απόστημα σε σημείο που έκανε ενέσεις, είδαμε πολλούς ανθρώπους να πονάνε στην κοιλιά, έναν κύριο με αρχόμενη βουβωνοκήλη και μια γιαγιά που είχε τραυματιστεί σκοντάφτοντας.

Δεν κάτσαμε μέχρι το τέλος της εφημερίας, αλλά παρόλα αυτά είχε πολύ ενδιαφέρον. Πολύ περισσότερο από τις εφημερίες της Παθολογίας :Ρ

Ο bro εντυπωσιάστηκε. Είναι δεύτερο έτος, και ο τρόπος που δουλεύουν οι χειρουργοί του άρεσε πολύ. Χμ, πρέπει να γράψει κανα σχόλιο!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.