Δευτέρα 5 Μαΐου 2008

Στύση

Ποια είναι τα στυτικά όργανα της γυναίκας; Ερώτηση στο εισαγωγικό μάθημα με θέμα την ανατομία και την εμβρυολογία του γυναικείου γεννητικού συστήματος.

Απάντηση Νίκου: Η κλειτορίδα και... και... και τα μικρά χείλη.

Απόκριση καθηγητή: Ποια μικρά χείλη μωρέ; Οι βολβοί του προδόμου! Αλλιώς θα μπαίνατε και δε θα καταλαβαίνατε τίποτα άμα δεν ήταν οι βολβοί του προδόμου!

Απάντηση Νίκου: Ε, είχα τα φώτα κλειστά, δεν ξέρω.

Ποιος είπε ότι η ανατομία δεν έχει πλάκα;

Η κλινική φαίνεται πολύ καλή, και οι γιατροί με όρεξη να μας μάθουν πράγματα... Οι άνθρωποι φαίνεται να ενδιαφέρονται. Το πρόγραμμά μας περιέχει να περάσουμε από ένα σωρό τμήματα. Να δούμε πολλούς φυσιολογικούς τοκετούς και καισαρικές, διάφορα γυναικολογικά χειρουργεία, τεχνητή γονιμοποίηση, πρόωρα νεογνά, να κάτσουμε μερικές ώρες εφημερία, να περάσουμε από τα εξωτερικά, να μάθουμε να κάνουμε γυναικολογική κλινική εξέταση και test Pap... Στο τέλος θα παρουσιάσουμε και μια εργασία στην κλινική. Και την τελευταία μέρα των μαθημάτων θα δώσουμε και εξετάσεις να ξεμπερδεύουμε.

Το μόνο κακό είναι ότι συνηθίσαμε τώρα το 13:30 με τη Χειρουργική και το 14:00 μου φαίνεται κάπως... Άντε μετά να γυρίσεις πίσω, ειδικά αν μένεις στην άλλη άκρη της Αθήνας!

Για να δούμε...

Υ.Γ. Αντί να βάλω τίτλο "Πρώτη Μέρα Γυναικολογίας" είπα να βάλω κάτι πιο... πιασάρικο... Δε νομίζω να είχατε αντίρρηση; :P

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

lol!kamia antirissi..min akous ta arnitika sxolia..ta blog sou einai poly endiaferonta (se prwtodiavasa otan epsaxna gia to scrubs)k eimai syxni episkeptria..synexise na grafeis---applegirl