Κυριακή 15 Ιουνίου 2008

Θράσος!


Διαβάζω σήμερα στο Βήμα, ότι υπάρχει, λέει, το ενδεχόμενο αθώωσης του πρώην Μητροπολίτη Αττικής, Παντελεήμονα, από τα δικαστήρια και πως αυτό ενδεχομένως να έχει συνέπειες στην, μέχρι τώρα, απομάκρυνσή του.

Διαβάζω επίσης πως ο ίδιος έχει προσφύγει για το άδικο της απόφασης να απομακρυνθεί και πως είχε πάει στην κηδεία του Χριστόδουλου αλλά και στην ενθρόνηση του Ιερώνυμου αλλά και πως έχει αρκετούς υποστηρικτές στην παρούσα ιεραρχία και μάλιστα πως κάποιοι ιεράρχες επέπληξαν τον τοποτηρητή της Αττικής επειδή δεν τον άφηνε να ιερουργεί σε ναούς της παλιάς του περιφέρειας.

Ναι, πρόκειται για αυτόν με τις κασέτες και τον νεαρό Αλβανό, αυτόν που έλεγε πως είχε δύο δισεκατομμύρια στην τράπεζα "για τα γεράματά του"!

Αντί να τον πάρουν με τις κλωτσιές, τον στηρίζουν και από πάνω, ή το λιγότερο τον ανέχονται. Μα είμαστε σοβαροί; Τόσο βλαμμένοι είναι;

Ή η δημοσιογράφος δεν ξέρει τι γράφει, ή όλοι τους είναι για κλωτσιές! Αυτή είναι η εκκλησιαστική μου άποψη.

Υ.Γ. Πρέπει να διαβάσω τώρα για τη σύφιλη και τα χλαμύδια, για τη δερματολογία. Σχετικό με το post, ε; Κάτι συμπτώσεις... Στην φωτογραφία, η ωχρά σπειροχαίτη που προκαλεί τη σύφιλη, μικροσκόπηση σε σκοτεινό πεδίο.

2 σχόλια:

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Τωρα θα μαθεις για τις βρωμιες της εκκλησιας;;;

Andreas είπε...

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, και τη σελίδα τους στο internet, το δικαστήριο αποφάσισε ποινή έξι χρόνων κάθειρξης χωρίς αναστολή.

Περισσότερα εδώ:

http://www.protothema.gr/content.php?id=10701

Γιατί το ΒΗΜΑ έγραψε αυτό το άρθρο λίγο πριν βγει η απόφαση του δικαστηρίου είναι ένα ενδιαφέρον ερώτημα.