Πέμπτη 3 Απριλίου 2008

στο αθόρυβο!

Πριν από μερικές μέρες, ενώ κοιμόμουνα, ντριιιιν, το τηλέφωνο. Ο Νίκος είχε πάει στο Αττικό, δεν είχε βρει κανένα και έπαιρνε να μάθει τι γίνεται, γιατί δεν είχε ενημερωθεί ότι δε θα γίνονταν μαθήματα. Χθες, σκέφτηκα να το βάλω στο αθόρυβο το κινητό, επειδή σήμερα δε θα είχαμε μάθημα. Για παν ενδεχόμενο. Και δούλεψε! Όταν ξύπνησα, βλέπω δυο αναπάντητες. Από τον Νίκο.

Νίκο, sorry, αλλά πρέπει να αρχίσεις να ενημερώνεσαι από τα sites. Δες το site της ΠΑΣΠ, για παράδειγμα. Πάνω πάνω το γράφει. "Αύριο δε θα γίνουν μαθήματα". Ή, άμα δε σ' αρέσουν οι παρατάξεις, δες το Greekmeds.

Με αυτές τις απεργίες και τη στάση εργασίας που έχουν στο Αττικό έχουμε χάσει ένα σωρό μαθήματα. Πάει η Χειρουργική. Κρίμα! Δεν τους πληρώνουν λέει τα δεδουλευμένα και οι ειδικευόμενοι και κάποιες κατηγορίες καθηγητών κάνουν στάση εργασίας. Με αποτέλεσμα να μη γίνονται χειρουργεία και να μη δουλεύουν εξωτερικά ιατρεία. Ή αν κάτι δουλεύει να υπολειτουργεί.

Για να δούμε, θα κάνουμε τίποτα αύριο;

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

prepei na arxisoun na me enimerwnoun kati filoi mou pou me pairnoun gia vlakeies kai ksexnan ta ousiwdi!!!!!

ma kala sxoli einai afti??????kathe treis kai ligo den exoume mathima!se poio panepistimio ston kosmo prepei na mpaineis kathe mera na elegxeis an exeis mathima???????????an einai dinaton!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

SIGOYRA PANTOS OXI STA 242 ANOTERA PANEPISTHMIA APO TO PANEPISTHMIO ATHINON... S AYTA DILADI POY PERA APO TIS DIAKRISEIS TON APOFOITON I PROPTYXIAKI EKPEDEYSI EINAI SYSTHMATIKI, I AKSIOLOGISI TON KATHIGITON DEDOMENI, TA XRONIA FOITISIS AKRIBOS TA PROBLEPOMENA KAI I PROSBASI STI GNOSI KATA POLY APEXEI APO TO MONODIASTATO SIGGRAMA TOY 1 KATHIGITI....TORA GIA TA DIDAKTRA KAI TIN PROSOPIKI ZOI KAI IGEIA (BL..."ATHOA SKEYASMATA" GIA NA MASTE K EPIKAIROI....)TON FOITITON DEN EKFERO GNOMI....

Andreas είπε...

Καταρχάς, η αξιολόγηση στην οποία αναφέρεσαι χωράει μεγάλη συζήτηση. Πρέπει πρώτα να δούμε ποιος την κάνει και με τι κριτήρια. Είναι πολύ δημοσιογραφικό να λες "σύμφωνα με την κατάταξη, η Αθήνα είναι σε αυτό στο σημείο..."

Έπειτα, δε με ενδιαφέρει η κατάταξη του Πανεπιστημίου Αθηνών. Με ενδιαφέρει η Ιατρική Σχολή. Δε με απασχολεί π.χ. αν σε άλλες σχολές κάνουν καιρό να τελειώσουν, αν στην Ιατρική τελειώνουν γρήγορα...

Όσο για το ένα βιβλίο... Δεν παίρνουμε ένα βιβλίο σε καμία περίπτωση. Παίρνουμε κάμποσα για κάθε μάθημα, πολλά από τα οποία είναι τα κορυφαία στο είδος διεθνώς. Επομένως δεν είναι πρόβλημα τα βιβλία. Αντίθετα, θα έλεγα πως είμαστε πολύ τυχεροί να παίρνουμε τόσα πολλά πανάκριβα βιβλία εντελώς δωρεάν.

Όσο για την προσωπική ζωή, είναι τουλάχιστον αφελές να νομίζει κανείς ότι στην Αμερική π.χ. ή στην Αγγλία δε διασκεδάζουν οι φοιτητές και διασκεδάζουν εδώ...

Έχει πολλά προβλήματα το ελληνικό Πανεπιστήμιο, αλλά η κουβέντα δεν μπορεί να είναι επιδερμική, με τίτλους εφημερίδων ή παραθύρων...

Andreas είπε...

LOL, re (anonume 2), de se apopira, etsi? Epeidi mporei na fanike ligaki kritiki i apadisi mou sto sxolio sou :D