Δευτέρα 7 Απριλίου 2008

Ράμματα!


Ιστορική μέρα! Μάθαμε να κάνουμε ράμματα. Ας είναι καλά ένας από τους καθηγητές της κλινικής, εκείνος που ασχολείται πραγματικά με τους φοιτητές. Ο άνθρωπος έχει αναλάβει στις πλάτες του το μεγαλύτερο μέρος των μαθημάτων. Μας έδειξε πώς να βάζουμε ράμματα, μας έδωσε και έναν βελονοκάτοχο και μας άφησε να δοκιμάζουμε μόνοι μας. Κάτι που θα έπρεπε να είχαμε μάθει εδώ και καιρό βέβαια, αλλά που δεν χώρεσε σε κανένα μάθημα... Εκτός και αν κάποιος πάει σε καμία εφημερία και πιέσει εκεί τους γιατρούς να του δείξουν. Τέλος πάντων, άντε να σου έρθει ο άλλος τραυματίας στο αγροτικό και εσύ να πρέπει να βρεις την ψυχραιμία να κάνεις σωστά ένα σωρό πράγματα για να φροντίσεις το τραύμα. Θα το κάνεις, μπορείς να κάνεις και αλλιώς; Βέβαια με καλύτερη εκπαίδευση θα ήμασταν καλύτερα προετοιμασμένοι, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αποκωδικοποίηση....:
ψυχής ( ψυχοDNA, ψυχογραφήσεις),
σιωπής ( λόγου : άλεξου--ενείκονου--ενκώδικου),
θρησκειών, μυθολογιών,....
Σχηματοποίηση λόγου ("ποιημάτων" μου), θεογονία, κοσμογονία,....
Γεια....
URL : www.siopi.gr

Ανώνυμος είπε...

oute mia leksi gia ton dismiro ton simfititi sou pou paleve na sas metalampadevsei ti diki tou mikri gnwsi sta rammata liges meres nwritera!!!!!!!!!!!!

Andreas είπε...

Αλήθεια είναι! Την Παρασκευή (;) ο Νίκος μας έδειξε πώς να κάνουμε απλά ράμματα, χωρίς βέβαια βελονοκάτοχο και άλλες παρόμοιες πολυτέλειες... Μιλάμε για ράμματα ειδικών αποστολών!

Thank you Nikos! :D