Κυριακή 30 Μαρτίου 2008

Γεια σου Σαρμπέλ!


Ενθουσιασμένος γύρισα από την Ιερά Οδό, όπου γινόταν ένα φιλανθρωπικό πάρτι για την αγορά ενός ασθενοφόρου, που θα εξυπηρετεί ένα ορφανοτροφείο για παιδιά με AIDS. Δράμα η κατάσταση στην Αφρική, άστα.

Τραγούδησε ο Σαρμπέλ, τον οποίο λατρεύω! Είναι απλά απίθανος. Καμία σχέση με τον μέσο, γεμάτο κόμπλεξ, Έλληνα! Άνετος και κουλ, δυναμικός με θετική διάθεση, σου μεταδίδει την αισιοδοξία του και τη ζωντάνια του!

Δεν ήταν αυτός ο τυχερός που κάνει καριέρα στην Ελλάδα, εμείς είμαστε οι τυχεροί που τον έχουμε. Όπως βλέπετε, πέρασα τέλεια :D

Είχε και κάποια παιδιά, και από την πρώτη στιγμή τα φώναξε όλα στην πίστα. Ακούραστος έκανε τα χορευτικά του και ενθουσίαζε μικρούς και μεγάλους. Μπράβο του, για τη διάθεσή του και την θετικότητά του! Όσοι δεν ήρθαν (ξέρουν αυτοί), έχασαν!

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Δεν ήξερα Αντρέα ότι είσαι fun του Σαρμπέλ. Πάντως η 4άρα στο γαύρο είναι απερίγραπτο συναίσθημα. Και επειδή είδα σήμερα και τη μετάδοση του αγώνα (για να το εμπεδώσω...), άλλο πράγμα το live και άλλο η παρακολούθηση μέσω τηλεόρασης. Μιλάμε για εμπειρία ζωής...