Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2009

Και πάλι μαζί!



Μετά από έναν χρόνο απουσίας, το blog ξανα-ανοίγει!

Όπως είναι φυσικό, αλλάζει ελαφρά και ο προσανατολισμός των αναρτήσεων. Έτσι, δε θα μιλάμε πια για την πολιτική επικαιρότητα. Τα ζητήματα αυτά θα τα σχολιάζουμε στο άλλο μου blog. Το ίδιο θα γίνεται και για ζητήματα θετικών ή ανθρωπιστικών επιστημών, ή για τις τέχνες. Και αυτά τα θέματα αποκτούν δικό τους χώρο.

Σε αυτό το blog, θα ασχολούμαστε μόνο με την πορεία μου μέχρι την ειδικότητα και με διάφορα ζητήματα ιατρικού προβληματισμού.

Αυτό το σημείο θα ήθελα να το τονίσω. Οι γνώμες που θα εκφράζονται σε αυτό το blog για ιατρικά ζητήματα θα έχουν σκοπό μόνο τον προβληματισμό πάνω σε ζητήματα υγείας. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να ληφθούν ως συμβουλές, υποδείξεις ή ενημερωτικές πληροφορίες. Επίσης, σε καμία περίπτωση δε θα πρέπει κάτι που λέμε εδώ να υποκαθιστά την πρόσωπο προς πρόσωπο επαφή με τον θεράποντα ιατρό, ο οποίος είναι σε κάθε περίπτωση ο μόνος αρμόδιος να απαντήσει έγκυρα στις ερωτήσεις των ασθενών ή των συγγενών και ο μόνος αρμόδιος για συμβουλές πάνω στην αντιμετώπιση της νόσου.

Με λίγα λόγια, δε θα κάνουμε ιατρική μέσω... internet. Θα προβληματιστούμε όμως ως υπεύθυνοι και ενεργοί πολίτες για διάφορα ζητήματα από τον ιατρικό χώρο.

Ελπίζω να κουβεντιάσουμε και να γνωριστούμε καλύτερα μέσα από τα comments!

Καλή μας... επαναλειτουργία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: